400.000 danskere lider af blæreproblemer – er du en af dem?
Tag kontakt til din læge,
hvis du oplever blæreproblemer

Når man har besluttet dig for at søge hjælp med sit blæreproblem, skal man indledningsvis bestille tid til en konsultation hos sin læge. Blot at nævne det i forbifarten gør, at det let falder mellem to stole. Husk, at viden er magt. Hvis man i forvejen ved, hvilken hjælp der findes derude, kan man også selv stille højere krav til behandlingen.
Lægen har ansvaret for at finde ud af, hvordan man bedst gør noget ved blæreproblemet. Nogle gange får man en henvisning til en specialist for videre behandling, fx en urolog.
Vil du vide mere?
Vil du vide mere om, hvordan du kan træne din blære? I brochuren Blære- og bækkenbundstræning har vi samlet letlæselig information tilpasset de forskellige former for inkontinens. Du får blandt andet svar på, hvordan man kniber, hvad blæretræning er, og hvorfor der et vigtigt at træne bækkenbunden.
Download brochuren som pdf.
HVEM BESTEMMER DU ELLER DIN BLÆRE?
Hvem bestemmer du eller din blære? Tusindvis af mennesker lider af pludselig og hyppig vandladningstrang. Oplever du de samme symptomer, kan du have en overaktiv blære. Det kan du blive klogere på ved at svare på fem hurtige spørgsmål. URO_2021_0109_DK...
Tømningsbesvær – når blæren ikke bliver helt tømt
Nogle mennesker har svært ved helt eller delvist at tømme blæren. Det kan skyldes, at blæren og lukkemusklen ikke snakker ordentlig sammen.
Er du nu også helt færdig? Sådan tackler du efterdryp
Stressinkontinens er den mest almindelige form for inkontinens og rammer primært kvinder i overgangsoveralderen.
URO_2021_0109_DK 09.2021